miércoles, 14 de noviembre de 2007

Tal i com deia Green Day...Welcome to Paradise

Sniff, snif.... amb mooolta llastima...he abandonat Sydney, amb un sopar de despedida, abrasos, besos i come back please...no sabia que 3 setmanes donaven per a tant...be, amb aquest bonica paronamica de la capital de New South Wales em despedisc...I aci estic...Arts Factory...Idoni per ami, un artista com diu ma Uela...relax...recicla...rejuveneix...de moment te bona pinta... el que ve a ser el recepcionista resulta ser un tio prou peculiar, molt dur i poc expresiu, m`havien dit que el rotllo a Byron Bay era diferent pero tant...
i una vegada dins...bueno...pa flipar...aquest Backpacker esta situat a 1 Km de la platja...pero es que esta a mitant d`una selva...amb un llac, amb WaterDragons que son uns fardatxos enormes...amb una pista de voley platja, zona de realx...hamaques, billars...maquinetes...no se, lo que demanes tu!!!
el bar...amb uns sucs brutals...cartes pero bueno...amb el internet al costaet...tambe car aci...
I aci els Didjeridoos... es brutal aquest lloc perque pel mati si vols, t`ensenyen a fer sonar aquest peazo d`instrument i si vols te pots construir el teu propi amb les teues mans per 165 dolars...llastima que haja de viatjar i no me mole carregar amb ell..tal volta al final...
piscineta brutal...com podeu observar el mal rotllo es veu a l`ambient...el sol ha arribat amb moltes ganes i ausaes...sesion de relax...despres del workshop (un talleret) de Carioques (pois) amb un japones que es la canya..ale, al agua patos!!!!habitacio peculiar on les hi haja...aquestos dormitoris son la canya...davant de la pista de volley...on ja tinc a unes aprenents de Contact...a vore si entrene un poquet que estic...un poc gos....Si, la meua habitacio...es per a 10 persones i cada dia canvien la meitat aixi que he conegut a un america, un de glasgow, un Japo, una de Finlandia, dos alemans..bla bla bal..una locura...i com no ja sabeu...el cartell de despedida de Vicent i el Dur...tambe m`acompanya a Byron...si, sempre que el vec somric...et volem...bon viatge...que bons ...un abras !!!!!Welcome...Main beach...la veritates que no se quina foto ficar...el plan xespa, platja sol, airet fresquet...llegir, mp3, peaceful.......Warningbay...prop del far...the other side...no comments.... Ole, ole i ole....vos presente...Julian, Adrian i Haya (Francesos i Japonesa) vam anar amb el cotxe d`ells al punt mes a l`est de tota Australia...brutal...ara si que puc dir que es moment on mes lluny de casa....ahhhhhh!!!!!!! Vos trobe a faltar!!!!
Vam ser testimonis d`un dels Sunsets mes especials on the world....
i per a acabar...BBQ vam fer una peazo babrbacoa per a caure de cul...bonisima, amb esnalaeta francesa i tot...gran nit la d`ahir...
ara mateix m`acaven de cridar una parella de madrilenys que vaig coneixer al busel dimarts...diuen que venen a visitarme...aci anem a fer una familia...
i jo crec que ja esta be, crec que vos feu una idea no??? que sapigau que encara esteu a temps de vindre cap a aci...ho sabeu...ganes i diners...algun adinerado???
besos



12 comentarios:

JR dijo...

que fill de que eres!!cabronaso!!jo ací, en més mocs que 1 cazafantasmas, amb mal de cap...i tu ahí tombaet a la vora de la plaja, en césped i tot!no te done enveja???tu a mi síiiii!!però sana,eh!?!?
bé xic, m'alegre que tot et vaja tant bé..per ací tot igual: no hem fet cap sopar, ni sé res d'estos des d'aquell últim soparet..
PD: tu fes amics i després vas a visitar-los, que si estan "propet" , jo t'acompanye....si vols...
besitos mi amol!

Anónimo dijo...

Pos no xiket, ninguna novetat de moment.Soles que ja fa un fret que pela i tu per ahi, que si platja que si piscina,tot bohemio per Australia i per ací, pringant. El que estem fent es anar preparant ja la festa de Nochebuena, la de l'hort, ohh siii, ja ni han ganes. faltarà la teua camèra per ahi pululant pa trauremos els caretos, pero bueno, algu farà de fotograf.
Bueno perla d'Oceania, que seguixques pasanteu molt bé i ensenyatmos un poket d'ixe mon i fentmos enveja, BESOOOOTS alcasseros.

Anónimo dijo...

(Yo me levanto temprano y me pongo a trabajar...con mis zapatos y mi alma yo nunca paro de bailar...)pero es q l'envetja q dones no pot ser...pues jo men vaig a cadiz perq alla tb hi ha platja...ala!aunq...no es l mateix clar...per tot arriva...tot arriva...sols tarda el q te q tardar...q els demes tb seu passem be eh!!!!

be be be requetebe!!

Anónimo dijo...

ah!!i si...pareix un parais...pero açi tenim l'ivern q tb es disfruta...jejeje...hi haura q tastar ho...

Datos de contacto dijo...

Que pa que pa que pacha!!!!!!!!!!!! pos no sabe el Enric ni ná...... Ale ale, anem millorant no? pos res, a seguir igual de be..
Abraç

Anónimo dijo...

YEEEE, EL ARMAN...peazo habitació que tens...i un altra historia..este últim de la barbacao de blanc no es el tomy? Ye fill d´un cuerno, k fas tu per ahí.Bueno men, ya veig que per ahí fa un temps de puta mare pero encara no te veig fent surf..a vore si ens possem. Per aquí en la calma...ara estic buscant un altra feina...ja me he cansat...a vore si sona la flauta. AHÍ TE DIXE, DISFRUTANT DE LA VIDA, ENRINTERNATIONAL,QUE ERES EL AMO!!

Datos de contacto dijo...

si, soc jo, en un poc mes de monyo, jejejeje

Anónimo dijo...

A vore si deixem de posar aquestes fotos eh!! Que les dents quasi quasi marriben a terra ja! Despres seràs capaç de dir que trobes a faltar a la gent d'ací... MENTIRA! Si estàs millor que vols!

I sí, crec que la gran majoria, si no va, és per falta de diners més que res... perquè el que són ganes... en tenim! I més despres de vore tot allò que vas contant!


CUIDA'T! :*

Anónimo dijo...

jeeee fill de puta, ja esta be de pegar voltetes per l'altra punta del món no????? tu estaràs de pm en la platjeta pero nosaltres se'n anem a eskiar ale i ale!!!
te fa enveja?, es el que pretenía, mes que res per a que no sigues tu sols el que fa enveja.
Com va per Australia la temporada de güana,aci estem nadant en la abundancia, bona collita la de enguany.
Per cert,una pregunteta,quan li toca a boba la punxa del cel?.
Ale cabró que te vaja be i a cuidar-se. Contestam al mail de melina lo de la punxa de boba. BESETS.

EINDRITZENTIX dijo...

JAJAJAJAJA a vore, jo nomes vos conte el que me pasa!!!! si no vloeu vore les fotos no entreu!! jajajaj, la veritat es que val la pena estalviar...jo a minimitzar ara al camping...disfruteu del ferd...tekeser lo milloret del mon...I hope so...

Anónimo dijo...

Ni telèfon, ni mail...a la tercera, a través del blog. Segur que tampoc ix bé. Madres no hay más que una¡
L'instrument no pot dur-lo a casa, ja no cap en la teua habitació.

Anónimo dijo...

MAAAAAREEEEEE!!!!!!!!