viernes, 19 de febrero de 2010

Rio...de...si... de Janeiro...

Bé, después de la tempestad viene la calma... aquesta setmana als carnestoltes de Rio de Janeiro ha segut tot un no parar, San Fermin, Falles, Carnestoltes i Bous de Picassent al mateix temps...impresionant...esperant a tindre un moment lliure i editar la part del mateix carnestoltes...ací teniu una mostra...

Heu vist els conductors dels autobusos com condueixen???? jeje em fa gracia...ací el treball que per allà fa una persona ací la fan 2, 3, 4...This is Rio...desde lo más aaaartoo!!!!!


Com no..el Cristo Redentor....Corcovado com li diuen aci, impresionant, 80 metres d'alçada i una vista excepcionalll!!!!
Quin dels 2 és el Corcovado real???? la perilla..mmm...jjj
Com ficar una ciutat damunt d'una muntanya sense que ningú se done compte...I be una mostra de com estaven els carreers de tooooota la ciutat continuament...impresionant!!i el millor...el menjar típic brasiler que m'ha encantaaaaaaaat!!!!
es diu ACARAJÉ....és increíble el sabor que te...Copacabana...a 3 carrers de ma casa...
i clar..després de tanta festa i tanta platja...mireu com me he quedat....jejejeje
I ací la freakada de Carnestoltes, de una banda Fabio, homenet que vaig coneixer i me va ensenyar toooots els Carnestoltes i Borja...un tipet Vasc que vaig coneixer en Montevideo...i que tot i haver milions de persones ens vam tornar a trobar!!!

En breu la sessió percussió...
Besos!!!!

No hay comentarios: